Joulutiedote 2017

Mukavaa joulua sirkusharrastajille!

Syyskausi päättyy 16.12.2017  Kevätkausi alkaa 8.1.2018

Kevätkaudelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, ryhmät jatkavat samoina. Ilmoita jos et jatka harrastusta! (toimisto@hakasirkus.fi) Muutamia muutoksia tulossa kevätkaudelle:

Kevätkauden Rubiineja ohjaa Laura Antikaisen jalanjäljillä Viivi Laitinen. Viivi treenaa itse Hakasirkuksessa pyramideja, hyppynarua ja permantoakrobatiaa. Safiireja ohjaavat syyskaudelta ryhmälle tuttu Alisa Laakso ja Viivi Laitinen.

Ramonan tunteja jatkavat maaliskuusta alkaen torstaisin Tiina Laine ja lauantaisin Sara Nurminen. Tiina on luotto-ohjaajamme, joka palaa äitiyslomalta ohjaamaan taas täyttä iltaa. Tiinan oma laji on ilma-akrobatia. Sara Nurminen valmistuu Turun taideakatemian sirkuslinjalta. Hänen omat lajinsa ovat löysä nuora, käsilläseisonta ja rengas trapetsi.

Hakafestarit 2018 ovat ensi keväänä 16.-22.4. Merkatkaa päivät jo nyt kalenteriin. Luvassa on viime vuotiseen tapaan viikonlopun näytösten lisäksi päivänäytökset esikoululaisille ma 16.4. ja ti 17.4. Oma ohjaaja tiedottaa missä näytöksessä kukin harrastaja esiintyy.