HAKASIRKUS

Toimisto: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää (H-rakennus, 2.krs)

toimisto@hakasirkus.fi

www.hakasirkus.fi

Harjoitukset: Liikuntatila Takomo, Villatehdas, Kankurinkatu 4-6. Takomon ovi pidetään lukittuna, ohjaaja käy avaamassa oven 5 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Tule ajoissa paikalle!

Varusteet: Liikuntaan sopivat joustavat vaatteet. Tossut tai paljaat jalat. Pitkät hiukset kiinni. Korut treenien ajaksi pois. Juomapullon voi ottaa salin reunalle mukaan.

1-pyöräisryhmät: Yksipyöräinen ja ohutpohjaiset pyöräilykengät, tennarit tai kangaskengät. Sirkuksella on myös muutamia yksipyöräisiä, joita voi tarvittaessa käyttää treeneissä.

Ilma-akrobatia: Ihonmyötäiset vaatteet, jotka eivät tartu kiinni ilmavälineisiin kieputtaessa. Toppi, jumppapuku, leggingsit. Treenatessa löytyy ne itselle parhaat. Huom, ei hupparia!

Sairastapaukset: Jos harrastaja on kipeä eikä pääse harjoituksiin, laita viestiä ryhmän vetäjälle. Etenkin ennen esiintymisiä treeniläsnäolo on erittäin tärkeää. Yht.tiedot nettisivuilla/yhteydenotto.

Esiintyvä sirkus: Harjoitusten lisäksi sirkuskausi pitää sisällään esiintymisen Hakafestareilla ja muita mahdollisia esiintymisiä, joista tiedotamme erikseen. Sirkusesityksiä ja -harjoituksia kuvataan ja kuvia/videota käytetään mediassa tarpeen tullen. Ilmoita, jos lapsesi taltioita ei saa käyttää sirkuksen julkaisuissa.

Villan joulu 2017: Harrastajien joulujuhla pidetään Villan joulussa 9.12. klo 10-16, esiintymisvuorossa lauantain ryhmät

Hakafestarit 2018: 16.-22.4.2018 Studio Donnerissa. Treenivuoden kohokohta – merkkaa ylös kalenteriin!

Retki Norjaan 2018: Hepp!-sirkusfestivaalit järjestetään 10.-13.5.2018 Norjan Trondheimissa. Festareilla esiinnytään ja treenataan yhdessä muiden sirkusharrastajien kanssa. Retkelle lähdetään Hakasirkuksen isojen sirkusharrastajien voimin. Ala ikäraja 12-v. Matka on omakustanteinen, ellei saada avustusta retkelle.

Treenikausi: Syyslukukausi 4.9 -16.12.2017. Syyslomalla viikolla 42 ei ole harjoituksia.

Kausimaksut syksy 2017, sisältäen tapaturmavakuutuksen:

Perusmaksu: lapsi 120e, lisätunti 50e kpl. Sisarusalennus 10e.

Perhesirkus: 150e (lapsi +aikuinen), 2. lapsi 50e.

Aikuisten ryhmät: perusmaksu 160e 1,5h/viikko (torstai),

200e 2h/viikko (maanantai),

lisätunti 50e kpl

Kausimaksulaskut lähetetään kauden toisen kuukauden aikana ja maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, jotta harjoituksissa voi jatkaa käymistä.

Syksyn kausimaksuista:

Lukukausimaksusta peritään puolet, jos ilmoitus oppilaspaikan perumisesta tehdään neljän ensimmäisen opetusviikon aikana. Sen jälkeen peritään koko lukukausimaksu. Oppilaspaikan perumisesta tulee ilmoittaa toimistolle sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteydenpito: Huolehdi aina yhteystiedot ajan tasalle, tiedotamme sähköpostilla. Seuraa myös nettisivujamme ja Hakasirkus harrastajille -facebook-

ryhmää.

Hakasirkus 30 v. Vuonna 2017 Hakasirkus täyttää 30 vuotta! Varsinainen juhla Gaala pidettiin kevään Hakafestareilla. 30-vuotiseen historiaan voi tutustua Hakasirkuksen youtube-kanavalla ja instagramissa: hakasirkus_official.

Talkoilemaan! Hakasirkuksen taustatiimi ottaa ilolla vastaan innokkaita talkoilijoita! Villan joulun ja Hakafestareiden aikaan tarvitsemme taustajoukkoihin mm. Maskeeraajia, kampauksen tekijoitä, buffetin myyjää jne.Laita viestiä toimisto@hakasirkus.fi jos haluat mukaan, tai perhepiiristä joku innostuu sirkustalkoilusta.

Hakasirkuksen vuosikokous

Hakasirkuksen vuosikokous pidetään syys-lokakuussa Villatehtaan H-rapun kokoustilassa. Tervetuloa mukaan!