HAKASIRKUS

Toimisto: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää (H-rakennus, 2.krs)

toimisto@hakasirkus.fi

www.hakasirkus.fi

Harjoitukset: Liikuntatila Takomo, Villatehdas, Kankurinkatu 4-6. Takomon ovi pidetään lukittuna, ohjaaja käy avaamassa oven 5 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Tule ajoissa paikalle!

Varusteet: Liikuntaan sopivat joustavat vaatteet. Tossut tai paljaat jalat. Pitkät hiukset kiinni. Korut treenien ajaksi pois. Juomapullon voi ottaa salin reunalle mukaan.

1-pyöräisryhmät: Yksipyöräinen ja ohutpohjaiset pyöräilykengät, tennarit tai kangaskengät. Sirkuksella on myös muutamia yksipyöräisiä, joita voi tarvittaessa käyttää treeneissä.

Ilma-akrobatia: Ihonmyötäiset vaatteet, jotka eivät tartu kiinni ilmavälineisiin kieputtaessa. Toppi, jumppapuku, leggingsit. Treenatessa löytyy ne itselle parhaat. Huom, ei hupparia!

Sairastapaukset: Jos harrastaja on kipeä eikä pääse harjoituksiin, laita viestiä ryhmän vetäjälle. Etenkin ennen esiintymisiä treeniläsnäolo on erittäin tärkeää. Yht.tiedot nettisivuilla/yhteydenotto.

Esiintyvä sirkus: Harjoitusten lisäksi sirkuskausi pitää sisällään esiintymisen Hakafestareilla ja muita mahdollisia esiintymisiä, joista tiedotamme erikseen. Sirkusesityksiä kuvataan ja kuvia käytetään mediassa tarpeen tullen. Ilmoita, jos lapsesi kuvia ei saa käyttää sirkuksen julkaisuissa.

Villan joulu 2017: Harrastajien joulujuhla pidetään Villan joulussa 9.12. klo 10-16, esiintymisvuorossa lauantain ryhmät

Hakafestarit 2018: 16.-22.4.2018 Studio Donnerissa. Treenivuoden kohokohta – merkkaa ylös kalenteriin!

Retki Norjaan 2018: Hepp!-sirkusfestivaalit järjestetään 10.-13.5.2018 Norjan Trondheimissa. Festareilla esiinnytään ja treenataan yhdessä muiden sirkusharrastajien kanssa. Retkelle lähdetään Hakasirkuksen isojen sirkusharrastajien voimin. Ala ikäraja 12-v. Matka on omakustanteinen, ellei saada avustusta retkelle.

Treenikausi: Syyslukukausi 4.9 -16.12.2017. Syyslomalla viikolla 42 ei ole harjoituksia.

Kausimaksut syksy 2017, sisältäen tapaturmavakuutuksen:

Perusmaksu: lapsi 120e, lisätunti 50e kpl. Sisarusalennus 10e.

Perhesirkus: 150e (lapsi +aikuinen), 2. lapsi 50e.

Aikuisten ryhmät: perusmaksu 160e 1,5h/viikko (torstai),

200e 2h/viikko (maanantai),

lisätunti 50e kpl

Kausimaksulaskut lähetetään kauden toisen kuukauden aikana ja maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, jotta harjoituksissa voi jatkaa käymistä.

Syksyn kausimaksuista:

Lukukausimaksusta peritään puolet, jos ilmoitus oppilaspaikan perumisesta tehdään neljän ensimmäisen opetusviikon aikana. Sen jälkeen peritään koko lukukausimaksu. Oppilaspaikan perumisesta tulee ilmoittaa toimistolle sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteydenpito: Huolehdi aina yhteystiedot ajan tasalle, tiedotamme sähköpostilla. Seuraa myös nettisivujamme ja Hakasirkus harrastajille -facebook-

ryhmää.

Hakasirkus 30 v. Vuonna 2017 Hakasirkus täyttää 30 vuotta! Varsinainen juhla Gaala pidettiin kevään Hakafestareilla. 30-vuotiseen historiaan voi tutustua Hakasirkuksen youtube-kanavalla ja instagramissa: hakasirkus_official.

Talkoilemaan! Hakasirkuksen taustatiimi ottaa ilolla vastaan innokkaita talkoilijoita! Villan joulun ja Hakafestareiden aikaan tarvitsemme taustajoukkoihin mm. Maskeeraajia, kampauksen tekijoitä, buffetin myyjää jne.Laita viestiä toimisto@hakasirkus.fi jos haluat mukaan, tai perhepiiristä joku innostuu sirkustalkoilusta.

Hakasirkuksen vuosikokous

Hakasirkuksen vuosikokous pidetään syys-lokakuussa Villatehtaan H-rapun kokoustilassa. Tervetuloa mukaan!