Kausitiedote kevät 2018

HAKASIRKUS

Toimisto: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää (H-rakennus, 2.krs)

toimisto@hakasirkus.fi

www.hakasirkus.fi

Harjoitukset: Liikuntatila Takomo, Villatehdas, Kankurinkatu 4-6. Takomon ovi pidetään lukittuna, ohjaaja käy avaamassa oven 5 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Tule ajoissa paikalle!

Varusteet: Liikuntaan sopivat joustavat vaatteet. Tossut tai paljaat jalat. Pitkät hiukset kiinni. Korut treenien ajaksi pois. Juomapullon voi ottaa salin reunalle mukaan.

1-pyöräisryhmät: Yksipyöräinen ja ohutpohjaiset pyöräilykengät, tennarit tai kangaskengät. Sirkuksella on myös muutamia yksipyöräisiä, joita voi tarvittaessa käyttää treeneissä.

Ilma-akrobatia: Ihonmyötäiset vaatteet, jotka eivät tartu kiinni ilmavälineisiin kieputtaessa. Toppi, jumppapuku, leggingsit. Treenatessa löytyy ne itselle parhaat. Huom, ei hupparia!

Sairastapaukset: Jos harrastaja on kipeä eikä pääse harjoituksiin, laita viestiä ryhmän vetäjälle. Etenkin ennen esiintymisiä treeniläsnäolo on erittäin tärkeää. Yht.tiedot nettisivuilla/yhteydenotto.

Esiintyvä sirkus: Harjoitusten lisäksi sirkuskausi pitää sisällään esiintymisen Hakafestareilla ja muita mahdollisia esiintymisiä, joista tiedotamme erikseen. Sirkusesityksiä ja -harjoituksia kuvataan ja kuvia/videota käytetään mediassa tarpeen tullen. Ilmoita, jos lapsesi taltioita ei saa käyttää sirkuksen julkaisuissa.

Hakafestarit 2018: 2.-6.5. 2018 Studio Donnerissa. Treenivuoden kohokohta – merkkaa ylös kalenteriin!

Retki Norjaan 2018: Hepp!-sirkusfestivaalit järjestetään 10.-13.5.2018 Norjan Trondheimissa. Festareilla esiinnytään ja treenataan yhdessä muiden sirkusharrastajien kanssa. Retkelle lätevät 26 Hakasirkuslaista.

Treenikausi: Kevätlukukausi 8.1.-12.5.2018. Hiihtolomalla viikolla 8 ei ole harjoituksia.

Kausimaksut kevät 2018, sisältäen tapaturmavakuutuksen:

Perusmaksu: lapsi 120e, lisätunti 50e kpl. Sisarusalennus 10e.

Perhesirkus: 150e (lapsi +aikuinen), 2. lapsi 50e.

Aikuisten ryhmät: perusmaksu 160e 1,5h/viikko (torstai),

200e 2h/viikko (maanantai),

lisätunti 50e kpl

Kausimaksulaskut lähetetään kauden toisen kuukauden aikana ja maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, jotta harjoituksissa voi jatkaa käymistä.

Kausimaksuista:

Lukukausimaksusta peritään puolet, jos ilmoitus oppilaspaikan perumisesta tehdään neljän ensimmäisen opetusviikon aikana. Sen jälkeen peritään koko lukukausimaksu. Oppilaspaikan perumisesta tulee ilmoittaa toimistolle sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteydenpito: Huolehdi aina yhteystiedot ajan tasalle, tiedotamme sähköpostilla. Seuraa myös nettisivujamme ja Hakasirkus harrastajille -facebook-ryhmää. Hakasirkus on myös instagramissa: hakasirkus_official.

Hakasirkus 30 v. Viime vuonna 2017 Hakasirkus täytti 30 vuotta! 30-vuotishistoriikki on sähköisessä muodossa Hakasirkuksen youtube-kanavalla.

Talkoilemaan! Hakasirkuksen taustatiimi ottaa ilolla vastaan innokkaita talkoilijoita! Villan joulun ja Hakafestareiden aikaan tarvitsemme taustajoukkoihin mm. Maskeeraajia, kampauksen tekijoitä, buffetin myyjää jne. Laita viestiä toimisto@hakasirkus.fi jos haluat mukaan, tai perhepiiristä joku innostuu sirkustalkoilusta.