Kevättiedote 2016

1.5.2016

Hei sirkusharrastajien vanhemmat!

Tässä viestissä on tärkeää tietoa
– jatkoilmoittautumisesta
– syksyllä alkavasta uudesta lajista ja kausimaksusta
– ohjaajamuutoksista
– uudesta toimistotyöntekijästä
– Hakasirkus 30v juhlavuodesta
– palautteesta

Ensimmäiset Hakafestarit ovat nyt takana päin ja kevätlukukausi lähenee loppuaan. Suuri kiitos kaikille harrastajille, talkoolaisille ja yleisölle. Pahoittelut vielä Hakasirkuksen puolesta, että liput myytiin loppuun ennätysajassa ja että kaikki eivät päässeet katsomaan esitystä sunnuntaina 17.4. Ensi vuodelle järjestämme useamman näytöksen.

Jatkoilmoittutuminen
Ilmoittautuminen syyslukukaudelle 2016 tapahtuu toukokuun aikana. Tänä vuonna ilmoittautuminen tapahtuu vain sähköisesti.

Hakasirkuksen tunneilla treenataan kaikkia lajeja vuorotelleen. Mieleinen laji kannattaa valita sitten kun laji motivoi harrastajaa itseään.

Uutena lajina syksyllä starttaa notkeusryhmä, jota ohjaa Sonja Ruohonen.

Huomioikaa että tolppatunnille ikäraja on n. 10 vuotta. Ikäraja sen takia että nuorempien kämmenet eivät yllä tolpan ympäri.

Ilmoitamme teille mihin ryhmään lapsenne pääsee lukujärjestyksen varmistuttua kesäkuun loppuun mennessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikan vahvistaminen tapahtuu 15.8 mennessä.

Uusia oppilaita voimme ottaa vasta kun nykyiset harrastajat ovat vahvistaneet paikkansa kurssilla.

Erillisenä liitetiedostona löytyy jatkoilmoittautumiskysely. Palauta se 30.5 mennessä osoitteeseen toimisto@hakasirkus.fi

Kausimaksu 2016

Perusmaksu: lapsi 120e, lisätunti 50e kpl. Sisarusalennus 10e

Ohjaajamuutokset ja uusi toimistotyöntekijä

Ilma-akrobatiaohjaaja Mira Sirkka ei jatka Hakasirkuksella ensi syksynä. Toimistotyöntekijä Mona Sarén lopettaa työt Hakasirkuksella 30.4. Hakasirkus kiittää Miraa ja Monaa yhteistyöstä ja kuluneesta vuodesta ja toivottaa sirkusiloa ja tsemppiä tulevaan. Tiina Laine aloittaa uutena toimistotyöntekijänä 1.5 alkaen. Tiina tekee toimistotöitä kesällä osapäiväisesti, eli ei ole päivittäin tavoitettavissa.

Hakasirkus 30 vuotta

Vuonna 2017 Hakasirkus täyttää 30 vuotta! Tätä juhlistamme keväällä. Onko sinulla idea juhlavuoden ohjelmaan, tapahtuma tai workshop, tai jotain mitä uutta haluaisit oppia sirkuksessa? Muistuuko mieleesi jokin tarina 30 vuoden ajalta? Ideoita voit lähettää toimisto@hakasirkus.fi

Palautetta Hakasirkukselle

Hakasirkus ottaa mielellään vastaan risuja ja ruusuja, joiden pohjalta toimintaa voi kehittää.

 

Aurinkoista kevättä toivottaen,

Tiina Laine
toimisto@hakasirkus.fi