Vahvista paikkasi syksyn ryhmissä -tiedote

Vahvista paikkasi harjoitusryhmissä!

Kiitos jatkoilmoittautumisista. Olen nyt koostanut jatkoilmoittautumisten perusteella ryhmät syksyksi. Tuttujen ryhmien lisäksi lukujärjestyksessä on uusia ryhmiä/muutoksia:
-Special ryhmä erityisille lapsille, muutama paikka vapaana
-pariakrobatiaryhmä, täynnä
-keikkaryhmä, paikkoja on vielä vapaana
-Starteista on kasvanut Safiireja
-Uusi aikuissirkusryhmä aloittaa torstaisin, edelliskaudelta jatkava aikuissirkusryhmä siirtyy treenaamaan maanantaisin.
-Nuoraryhmään ei tullut tarpeeksi osallistujia ryhmän perustamista varten, joten nuoraa harjoitellaan yksipyöräis 2-ryhmän tunnilla!
-jotkut lasten ryhmät ovat tällä hetkellä pieniä, niihin otetaan uusia harrastajia.

Tee näin:
1. Katso läsnäololistoista (läsnäololistat sähköpostissa tai Hakasirkus fb-ryhmässä) mihin ryhmään/ryhmiin sinulle on varattu paikka
2. Katso lukujärjestyksestä (nettisivuilla) tai läsnäololistasta ryhmän treeniaika ja mieti, onnistuuko ajankohta sinulle.
3. vahvista paikkasi tänne toimistolle tyyliin:
Otan paikan vastaan Maanantain akvamariineissa, mutta lauantain pariakrobatia aika ei sovi minulle muiden harrastusten vuoksi, joten se paikka vapautuu.
4. vahvista paikkasi heinäkuun loppuun mennessä! Toimisto lomailee heinäkuun ajan, elokuussa alkaa uusien harrastajien ilmoittautuminen.

Ensi kauden lukujärjestys löytyy nettisivuiltamme http://www.hakasirkus.fi/tama-on-hakasirkus-2/lukkari/ Syksyn sirkusharjoituskausi alkaa 4.9., päättyy 16.12. Syyslomalla (viikko 42) ei harjoituksia.

Kesäterkuin Mirja